Valikko

Rakennuslaitos siirtyy TUVE- turvallisuusverkkoon

4.10.2019 14.31
Tiedote

Puolustushallinnon rakennuslaitoksessa käynnistyy lokakuussa turvallisuusverkon (TUVE) asiakkuuteen siirtyminen. Siirtymä toteutetaan vaiheittain. Tavoiteaika siirtymän läpi viemiselle on helmikuun 2020 loppuun mennessä.

Rakennuslaitos ja Valtorin TUVE- yksikkö ovat valmistelleet siirtymistä syyskuusta 2018 alkaen. Siirtymävaiheen alkuun mennessä perustoiminnot on testattu ja hyväksytty tuotantokäyttöön. Laajempi palveluiden siirtäminen ja käyttöönotto TUVE-ympäristössä jatkuu alkuvuonna 2020.

Sähköpostiosoitteet muuttuvat

Turvallisuusverkkoon siirtyminen tarkoittaa, että Rakennuslaitoksen pääasiakas puolustusvoimat, on jatkossa saman verkon sisällä, mikä helpottaa asiointia ja yhteydenpitoa. Muutoksen yhteydessä Rakennuslaitoksen sähköpostiosoitteet muuttuvat [email protected]  - muotoisiksi.  Muutos toteutetaan, kun koko henkilökunta on saanut uudet työasemat aktiivikäyttöön. Siihen asti käytetään pääosin [email protected] osoitteita. Jo TUVE-verkkoon siirtyneellä Rakennuslaitoksen henkilökunnalla on vanhassa osoitteessa automaattinen vastaus muuttuneesta sähköpostista, noudata vastauksissa annettuja ohjeita.

Myös Rakennuslaitoksen internetsivu muuttuu samassa yhteydessä www.rakennuslaitos.fi – muotoon.